0

AI Generator

Automatizirano generiranje izvještaja za gradilišta

SAŽETAK PROJEKTA

Gradilišta su mjesta gdje se susreću veliki broj informacija, koje se moraju prikupljati, evidentirati i analizirati. Ovo je zahtjevan proces koji zahtijeva veliku količinu vremena i radne snage. Pored toga, često se događa da se informacije unose ručno u tablice i baze podataka, što je neefikasno i sklono pogreškama...

VREMENSKI PLAN PROJEKTA

Studeni 22, 2022. - Siječanj 1, 2023.

Image
RJEŠENJE

AI Generator je Windows aplikacija koja omogućuje automatizirano generiranje izvještaja iz unesenih obrazaca za pojedina gradilišta.

Korisnici unose potrebne informacije u obrasce, koji se nakon toga pretvaraju u izvještaje. Aplikacija također sadrži mogućnosti za analizu podataka, što omogućuje korisnicima da brzo i lako identificiraju trendove i probleme. AI Generator također sadrži sigurnosne mehanizme za zaštitu podataka, kao što je autorizacija korisničkih računa.

RAZVOJ APLIKACIJE

Aplikacija je realizirana pomoću Microsoftovog programskog jezika C#-a te njegovih Windows Forms i ASP.NET Core frameworkova, što jamči stabilnost i sigurnost.

Image
ZAKLJUČAK

AI Generator je omogućio gradilištima da automatiziraju proces generiranja izvještaja, što je dovelo do značajne uštede vremena i radne snage. Pored toga, aplikacija je omogućila korisnicima da brzo i lako analiziraju podatke, što je dovelo do poboljšanja efikasnosti i donošenja zdravih odluka.

AI Generator je dokazao da je ključni alat za poboljšanje efikasnosti rada gradilišta.BACKEND GENIJE

Zoltan je visoko kvalificirani programer koji je s izvanrednom stručnošću preuzeo izazov upravljanja i razvoja backend dijela našeg projekta. Zahvaljujući njegovom znanju i napornom radu, backend besprijekorno i učinkovito funkcionira, omogućujući našem projektu da prosperira.

Zoltan Palinkaš


Image

Sviđa vam se ovaj projekt i želite nešto slično? Dajte nam više informacija putem kratkog upitnika!