0

Usluge

Digitando počinje od hipoteze da je svako poslovanje jedinstveno. U brzo evoluirajućem digitalnom okruženju, univerzalna rješenja više nisu dovoljna. Zato se posvećujemo izradi prilagođenih strategija digitalne transformacije za svakog našeg klijenta, osiguravajući da je svako rješenje jedinstveno, baš kao i poslovanje kojem služi.

Od početnih faza dizajna do složenosti razvoja, pa sve do nijansi marketinga i brendiranja, naš tim je posvećen razumijevanju vaših individualnih zahtjeva, ciljeva i vizije.

Web Dizajn

Digitando podiže ljestvicu web dizajna na razinu iznad konkurencije! Naši iskusni stručnjaci koriste razne mogućnosti Figma-e kako bi oblikovali prilagođena web sučelja, osiguravajući da je svaki dizajn savršena kombinacija forme i funkcije. Ne stvaramo samo vizuale; već uranjamo u razumijevanje biti vašeg brenda i njegove publike.

Image

HŠSS

Figma Dizajn
Image

Videoclick

Figma Dizajn


Image


Image

Kudelić

UX & UI — Website
Image

Expert Method

UX & UI — Website

Web Development

Postavljamo i konfiguriramo vašu željenu platformu, koja će biti temelj za implementaciju dizajna. Prenosimo dizajn iz Figma-e, prilagođavajući ga za optimalnu funkcionalnost Vaše web stranice. Na temelju vaših povratnih informacija, vršimo potrebne prilagodbe. Dodatno poboljšavamo korisničko iskustvo razvojem specijaliziranih funkcija, prilagođavajući ih kako bi udovoljili vašim specifičnim zahtjevima. Na kraju vršimo temeljito testiranje i optimizaciju performansi, osiguravajući besprijekornu digitalnu prisutnost.Image


Digitalna Transformacija

Naša usluga Digitalne Transformacije je sveobuhvatan pristup potpunoj digitalizaciji vašeg poslovanja, koji vas katapultira u budućnost. Osim samog prelaska na digitalno, specijalizirani smo za razvoj ERP i SAP sustava, osiguravajući učinkovite operacije i besprijekornu integraciju u svim segmentima poslovanja. Zaronite u novu eru digitalnog poslovanja sa Digitandom!

Image

Ante Inženjerstvo

UX & UI — Website
Image

AI Generator

Windows Aplikacija


Image


Image

M&D Agency

UX & UI — Website
Image

IK Marketing

UX & UI — Website

Marketing

Naše marketinške usluge su više od same strategije; one su transformirajuća iskustva. Udružujući se s vodećim stručnjacima za marketing poput IK Marketinga i M&D Agencije, osiguravamo da vaš brend dobije neusporedivu izloženost i angažman. Naša kombinirana stručnost omogućuje nam kreiranje kampanja koje rezoniraju s vašom ciljanom publikom na dubljoj razini, potičući prepoznatljivost i rast brenda. Pouzdajte se u jedinstveni pristup Digitanda kako biste proširili doseg Vašeg brenda i učvrstili njegov položaj na tržištu!Image


eCommerce

Unaprijedite svoje online poslovanje našim jedinstvenim eCommerce uslugama. Koristeći najnovije tehnologije i trendove, kreiramo digitalne prodajne platforme koje nisu samo vizualno privlačne, već u potpunosti usmjerene na kupca. Sa besprijekornom navigacijom, sigurnim transakcijama i optimiziranim putanjama konverzije, osiguravamo da se Vaš brend istakne u bučnom svijetu digitalne konkurencije.

Image

Mercedes-Benz Originals

eCommerce Website


Image


Image

Blue History

UX & UI — Website & Logo Design
Image

Izvor Rješenja

UX & UI — Website & Logo Design

Branding

Naše usluge brendiranja šire se u samu srž Vašeg poslovanja kako bi učinkovito i precizno manifestirale njegovu bit. S posebnim naglaskom na dizajn logotipa, kreiramo prepoznatljive simbole koji obuhvaćaju etos Vašeg brenda, osiguravajući da ostavite trajan dojam na tržištu. Naslikajmo savršenu sliku identiteta Vašeg brenda!Image


NAŠI PARTNERI

Imamo mnogo uspješno ostvarenih suradnji koje iz dana u dan eksponencijalno rastu! Ovdje možete vidjeti neke od kompanija sa kojima trenutno surađujemo.

RADITE SA NAŠIM STRUČNIM TIMOM

Želite transformirati svoje poslovanje? Javite nam se!

Klikni za ispunjavanje upitnika!

Ili

info@digitando.net

M: +385 99 4435 091