0

Euro Business Agency

EURO BUSINESS AGENCY osnovana je kako bi pomogla i omogućila ljudima izvan Europske unije pronalaženje posla u nekoj od zemalja članica EU / EEA.

SAŽETAK PROJEKTA

AGENCIJA EURO BUSINESS (EBA), ključna organizacija osmišljena kako bi povezala talente izvan Europske unije s mogućnostima zapošljavanja unutar zemalja članica EU/EEA, prepoznala je važnost snažne digitalne prisutnosti kako bi olakšala svoju misiju. Da bi udovoljili raznovrsnim potrebama tražitelja posla i poslodavaca, zamislili su web stranicu koja pojednostavljuje potragu za poslom, nudi relevantne informacije o radu u EU i optimizira postupak povezivanja. Suradnjom s EBA, naš cilj je bio osmisliti intuitivnu, informativnu i učinkovitu online platformu koja sažima cilj agencije o povezivanju talenata s prilikama bez prepreka.

VREMENSKI PLAN PROJEKTA

Kolovoz 29, 2023 - Rujan 7, 2023

Image
BOJE & FONT

"Polynesian Blue" detalji postižu savršen kontrast sa "Plain White" pozadinom, u kombinaciji s fontom "Montserrat" koji zaokružuje cijelu stranicu. Kakva kombinacija!

Image
Image
FONT | Montserrat

Dizajnirao Julieta Ulanovsky, Sol Matas, Juan Pablo del Peral, Jacques Le Bailly

KOMPOZICIJA STRANICE

Ovdje možete vidjeti kompoziciju stranice sa svim njenim bojama, fontovima i elementima te način na koji se oni međusobno komplementiraju.

Image

Sviđa vam se ovaj projekt i želite nešto slično? Dajte nam više informacija putem kratkog upitnika!