0

HŠSS

Hrvatski Školski Sportski Savez (HŠSS) je nacionalna sportska organizacija škola koja okuplja državne školske sportske federacije u cilju koordinacije i organizacije aktivnosti članova te školskih natjecanja.

SAŽETAK PROJEKTA

Hrvatski Školski Sportski Savez, istaknuta je nacionalna organizacija posvećena promicanju školskog sporta. Uspješno koordinira različite državne školske sportske federacije, s ciljem uključivanja preko 100,000 hrvatske djece u sportske aktivnosti i natjecanja. Fokus saveza je na olakšavanju školskog sporta i provođenju nacionalnih sportskih i zdravstvenih projekata.

U našoj suradnji, realizirali smo značajan redizajn i nadogradnju CMS sustava njihove zastarjele web stranice. Ova preobrazba je strateški planirana kako bi se omogućile buduće značajke poput ažuriranja rezultata uživo, istovremeno pružajući moderni, intuitivni web dizajn. To je značajno poboljšalo korisničko iskustvo, olakšavajući korisnicima pristup i navigaciju ključnim informacijama na stranici.

VREMENSKI PLAN PROJEKTA

Rujan 01, 2023. - Studeni 15, 2023.

Image
BOJE & FONT

"Imperial Red" detalji postižu savršen kontrast s "Plain White" pozadinom, u kombinaciji s fontom "Work Sans" koji zaokružuje cijelu stranicu. Kakva kombinacija!

Image
Image
FONT | Work Sans

Designed by Wei Huang

KOMPOZICIJA STRANICE

Ovdje možete vidjeti kompoziciju stranice sa svim njenim bojama, fontovima i elementima te način na koji se oni međusobno komplementiraju.

Image

Sviđa vam se ovaj projekt i želite nešto slično? Dajte nam više informacija putem kratkog upitnika!