0

Udruga Mi

Humanitarna, neprofitna i nestranačka udruga, posvećena podizanju kvalitete života osoba s poteškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

SAŽETAK PROJEKTA

Udruga MI, humanitarna, neprofitna udruga usmjerena na poboljšanje života osoba s razvojnim poteškoćama i njihovih obitelji, obratila nam se s vizijom jačanja svoje digitalne prisutnosti. Prepoznajući iznimnu važnost učinkovite online platforme za zagovaranje, distribuciju resursa i povezivanje zajednice, željeli su web stranicu koja odražava njihovu iskrenu misiju, nudi vrijedne resurse i potiče angažman zajednice. Naša suradnja imala je za cilj stvoriti digitalni prostor koji odražava predanost Udruge MI, služi njenim korisnicima i dodatno osnažuje njenu plemenitu svrhu.

VREMENSKI PLAN PROJEKTA

Srpanj 18, 2023 - Kolovoz 23, 2023

Image
BOJE & FONT

"Cinnabar" detalji postižu savršen kontrast sa "Plain White" i "Raisin Black" pozadinom, u kombinaciji s fontom "Quicksand" koji zaokružuje cijelu stranicu. Kakva kombinacija!

Image
Image
FONT | Quicksand

Dizajnirao Impallari Type

KOMPOZICIJA STRANICE

Ovdje možete vidjeti kompoziciju stranice sa svim njenim bojama, fontovima i elementima te način na koji se oni međusobno komplementiraju.

Image

Sviđa vam se ovaj projekt i želite nešto slično? Dajte nam više informacija putem kratkog upitnika!